Huis360.nl
Kopen & Verkopen
16 Maart 2020

5 stappen om uw huis succesvol online te verkopen

5 stappen om uw huis succesvol online te verkopen

Uw huis online verkopen kan overweldigend lijken, maar het proces is vrij eenvoudig. Volg deze vijf eenvoudige stappen om een ​​succesvolle online woningverkoop te ervaren.

1. Maak een opvallende verkooptekst.

Uw verkooptekst is het verkooppraatje dat potentiële kopers als eerst zullen lezen wanneer ze uw woning online bekijken. De verkooptekst moet beschrijvend, beknopt en eruit springen. Enkele punten om aan te denken bij het opstellen een verkooptekst:

Hou het kort. Schrijven voor een online publiek betekent dat uw verkooptekst kort moet zijn. Houd het maximaal bij 250 woorden.

Schrijf een sterke kop. Een kop moet interesse in uw woning trekken, anders zullen kopers uw advertentie waarschijnlijk passeren. Zorg ervoor dat u een unieke kop maakt die de aandacht van een koper trekt.

Gebruik je woorden om te laten zien, niet alleen om te vertellen. Stel je voor dat je je huis probeerde te beschrijven aan een buurman die het nog nooit heeft gezien. Gebruik woorden om een ​​beeld te schetsen van wat u de koper wilt laten zien.

2. Roep de hulp in van een professionele fotograaf of videograaf.

Foto's met uw telefoon doen het minder goed voor uw advertentie dan foto's door een professioneel fotograaf. Huur de diensten in van een professionele fotograaf of videograaf die uw huis kan laten opvallen tussen alle andere online advertenties.

3. Maak een 2D plattegrond van uw woning.

Met een 2D-plattegrond kunnen potentiële kopers de indeling van uw huis visualiseren. Door een 2D plattegrond toe te voegen, krijgen kopers een beter inzicht in de indeling van uw huis.

4. Plaats uw woning op meerdere woningwebsites voor het optimale bereik.

Om een ​​zo breed mogelijk publiek te bereiken, wilt u uw woning op verschillende woningwebsites plaatsen. Enkele van de grootste woningsites in Nederland zijn Funda, Huislijn en Jaap, maar er bestaan ​​honderden andere sites.

5. Geef de verkoop een boost.

Geef een boost aan je verkoop door gebruik te maken van diverse promotiematerialen. Zet je woning bijvoorbeeld in als toppositie en sta 4 weken boven aan de zoekresultaten! Twee keer per jaar vindt de landelijke open huizen dag plaats, maar je kunt er ook voor kiezen om op een door jou gekozen moment een open huis te organiseren. Je kiest dan zelf een datum en tijdstip waarop bezoekers vrijblijvend jouw woning kunnen bezichtigen.

Huis360.nl
16 Maart 2020

Ook interessant om te lezen:

Uitstekend beoordeeld door verkopers op
PRIJZEN

Je huis verkopen met Huis360.nl kan al vanaf €360 (incl. BTW)

Meer over prijzen

Wil je direct de waarde van je huis weten?

Bekijk in enkele stappen de geschatte waarde van jouw huis. Vul hieronder je postcode in en bereken de geschatte waarde.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.