5 Tips voor succesvolle bezichtigingen

5 Tips voor succesvolle bezichtigingen
Huis360.nl
22 maart 2020

Het voordeel van je huis zelf verkopen, is dat je direct contact hebt  met geïnteresseerde partijen. Je kunt namelijk precies vertellen waarom  jij er zo prettig hebt gewoond. Soms willen mensen nog wat extra  informatie voordat ze een bezichtiging inplannen. Wees daarom voorbereid  op vragen.

Als je een bezichtiging hebt, let dan op de volgende punten:

Tip 1.

Plan een bezichtiging zoveel mogelijk bij daglicht, zodat potentiële kopers een goede indruk krijgen van je woning.

Tip 2.

Leg  bepaalde documenten klaar die tijdens de bezichtigingen van pas kunnen  komen, of nog beter: stel voor om de documenten naar geïnteresseerden te  mailen. Zo ben je gelijk in het bezit van hun contactgegevens!

Tip 3.

Zorg  dat het rustig is in huis. Laat je kijkers zelf de route en het tempo  bepalen tijdens de bezichtiging. Veel mensen denken dat ze veel moeten  praten om hun huis te verkopen, maar eigenlijk draait je huis zelf  verkopen vooral om luisteren.

Tip 4.

Ruim op, doe de  gordijnen en luiken open, leg persoonlijke en waardevolle spullen weg en  lucht het huis. Het bezoek krijgt de beste indruk als je huis schoon,  fris, licht en opgeruimd is.

Tip 5.

Peil de interesse door  de vraag te stellen of het huis overeenkomt met wat zij ervan hadden  verwacht. Zo kom je er ook achter of je advertentie wellicht iets moet  worden bijgeschaafd.


   

Snel en voordelig zelf je huis verkopen? 🏠

We wisten dat er een goedkopere manier moest zijn om je huis te verkopen. Bij Huis360.nl is het mogelijk om je huis te verkopen voor een vast laag tarief. Je betaalt bij ons geen kosten bij de verkoop of percentage van de verkoopprijs achteraf. Dit is mogelijk omdat je bij ons zelf de bezichtigingen doet. Hierdoor heb je meer grip op het verkoopproces en bespaar je duizenden euro's aan makelaarskosten. Verkoop je woning makkelijk en snel met Huis360.nl!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Gratis informatiepakketBekijk pakketten