Huis360.nl
Huizenmarkt
19 Maart 2020

Kan ik nog een woning verkopen en gaan bezichtigen ten tijde van de corona-crisis

Kan ik nog een woning verkopen en gaan bezichtigen ten tijde van de corona-crisis

Wij krijgen veel vragen over (ver)kopen van een huis in deze uitzonderlijke tijd. Nu het corona virus ook Nederland haast op slot zet, lijkt alles even stilte staan. Toch gaat het leven door en moet de economie draaiende blijven. Wij kunnen ons goed voorstellen dat je graag door wilt gaan met de verkoop van je huis of graag door wilt gaan met het kopen van een huis.

Huis verkopen

Ook in deze tijd kun je jouw huis gewoon via ons verkopen, een gratis informatiepakket of een bezichtiging aanvragen.

Bezichtigen

De bezichtiging aanvragen zetten wij altijd door naar de eigenaar van de woning. Deze bepaalt uiteindelijk zelf of hij de bezichtiging door laat gaan of niet. Wanneer de verkoper klachten heeft, of als hij tot een kwetsbare groep behoord en als hij geen enkel risico wil lopen, dan zal hij bezichtigingen uitstellen tot een later tijdstip.

Tijdens de bezichtigingen die wel doorgaan, vragen wij je de voorzorg maatregelen te nemen die worden geadviseerd door het RIVM. Schud geen handen, hou anderhalve meter afstand en drink geen koffie. Respecteer eventuele aanvullende voorzorgsmaatregelen van de eigenaar.

Laten we in deze tijd rekening met elkaar houden. Samen komen we er zeker uit! ❤

Vragen?

Mocht je vragen hebben over het (ver)kopen van een huis tijdens de corona crisis, neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!

Foto door cottonbro via Pexels

Huis360.nl
19 Maart 2020

Ook interessant om te lezen:

Uitstekend beoordeeld door verkopers op
PRIJZEN

Je huis verkopen met Huis360.nl kan al vanaf €360 (incl. BTW)

Meer over prijzen

Wil je direct de waarde van je huis weten?

Bekijk in enkele stappen de geschatte waarde van jouw huis. Vul hieronder je postcode in en bereken de geschatte waarde.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.