Kan ik nog een woning verkopen en gaan bezichtigen ten tijde van de corona-crisis

Kan ik nog een woning verkopen en gaan bezichtigen ten tijde van de corona-crisis
Huis360.nl
19 Maart 2020

Wij krijgen veel vragen over (ver)kopen van een huis in deze uitzonderlijke tijd. Nu het corona virus ook Nederland haast op slot zet, lijkt alles even stilte staan. Toch gaat het leven door en moet de economie draaiende blijven. Wij kunnen ons goed voorstellen dat je graag door wilt gaan met de verkoop van je huis of graag door wilt gaan met het kopen van een huis.

Huis verkopen

Ook in deze tijd kun je jouw huis gewoon via ons verkopen, een gratis informatiepakket of een bezichtiging aanvragen.

Bezichtigen

De bezichtiging aanvragen zetten wij altijd door naar de eigenaar van de woning. Deze bepaalt uiteindelijk zelf of hij de bezichtiging door laat gaan of niet. Wanneer de verkoper klachten heeft, of als hij tot een kwetsbare groep behoord en als hij geen enkel risico wil lopen, dan zal hij bezichtigingen uitstellen tot een later tijdstip.

Tijdens de bezichtigingen die wel doorgaan, vragen wij je de voorzorg maatregelen te nemen die worden geadviseerd door het RIVM. Schud geen handen, hou anderhalve meter afstand en drink geen koffie. Respecteer eventuele aanvullende voorzorgsmaatregelen van de eigenaar.

Laten we in deze tijd rekening met elkaar houden. Samen komen we er zeker uit! ❤

Vragen?

Mocht je vragen hebben over het (ver)kopen van een huis tijdens de corona crisis, neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!

Foto door cottonbro via Pexels

Snel en voordelig zelf je huis verkopen? 🏠

We wisten dat er een goedkopere manier moest zijn om je huis te verkopen. Bij Huis360.nl is het mogelijk om je huis te verkopen voor een vast laag tarief. Je betaalt bij ons geen kosten bij de verkoop of percentage van de verkoopprijs achteraf. Dit is mogelijk omdat je bij ons zelf de bezichtigingen doet. Hierdoor heb je meer grip op het verkoopproces en bespaar je duizenden euro's aan makelaarskosten. Verkoop je woning makkelijk en snel met Huis360.nl!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Gratis informatiepakketBekijk pakketten