Huis360.nl
Kopen & Verkopen
28 maart 2020

Zelf je huis verkopen

Zelf je huis verkopen

Steeds meer mensen kiezen ervoor om zelf hun huis te verkopen. Je huis verkopen zonder makelaar, is helemaal niet moeilijk en je kunt duizenden euro’s besparen aan makelaarskosten.

Traditionele makelaars vragen gemiddeld 1,5 % aan courtage over de verkoopprijs voor hun diensten. Hier komen de opstartkosten (paar honderd euro) meestal nog bij. Tel je dit bij elkaar op dan zit je al snel op duizenden euro’s die je kwijt bent voor de verkoop van je woning bij een traditionele makelaar.

In de huidige markt verkopen de meeste huizen zichzelf. We zien dat huizen vaak al binnen één maand verkocht zijn! Waarom zou je dan nog een dure makelaar inschakelen?

Wij zijn ervan overtuigd dat jij zelf de beste verkoper bent van je huis. Jij kent het thuisgevoel tenslotte als geen ander en brengt die emotie over tijdens de bezichtigingen. Tegelijk snappen we dat het zelf verkopen van je huis ook spannend is.

Maar hoe krijg je jouw huis gepubliceerd op Funda?

Wij bieden de oplossing. Voor een bedrag vanaf 360 euro plaatsen we jouw woning uitgebreid op Funda, ondersteunen we jou met de verkoop en stellen wij de koopovereenkomst op.

Hierdoor bereik je miljoenen mensen, heb je toch zelf de touwtjes in handen en bespaar je duizenden euro’s aan makelaars kosten.

Waar wacht je nog op?

Ga direct van start met de verkoop van je woning. Verkoop je woning makkelijk en snel met Huis360.nl! Kies het pakket dat het beste bij je past en start vandaag nog met de verkoop van je woning.

Huis360.nl
28 maart 2020

Ook interessant om te lezen:

Uitstekend beoordeeld door verkopers op
PRIJZEN

Je huis verkopen met Huis360.nl kan al vanaf €360 (incl. BTW)

Meer over prijzen

Wil je direct de waarde van je huis weten?

Bekijk in enkele stappen de geschatte waarde van jouw huis. Vul hieronder je postcode in en bereken de geschatte waarde.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.