Huis360.nl
Kopen & Verkopen
27 maart 2020

Zelf je huis verkopen op Funda

Zelf je huis verkopen op Funda

Je zit eraan te denken om zelf je huis te verkopen. Hoe zorg je er nou voor dat potentiële kopers zien dat je huis te koop staat?  Als je zelf je huis wil verkopen wil je natuurlijk wel dat je huis op Funda komt.

Funda is de grootste woningsite van Nederland met maandelijks meer dan 40 miljoen bezoekers. Bijna 100% van de woningzoekers in Nederland begint met de zoektocht naar een woning op Funda. Maar hoe plaats ik mijn woning op Funda?

Kan ik als particulier een woning op Funda plaatsen?

Nee dat is helaas niet mogelijk. Als particulier kun je niet zelf je huis aanmelden op Funda.

Hoe plaats ik mijn huis op Funda?

Voor een plaatsing op Funda heb je een makelaar nodig. Alleen makelaars hebben toegang tot het woning platform en kunnen hier woningen op plaatsen.

Maar hoe zit dat dan als ik mijn huis zelf wil verkopen zonder makelaar?

Wil je jouw huis zelf verkopen, maar toch een plaatsing op Funda? Huis360.nl biedt de oplossing. Voor een bedrag vanaf 360 euro plaatsen we jouw woning uitgebreid op Funda, ondersteunen we jou met de verkoop en stellen wij de koopovereenkomst op.

Hierdoor bereik je miljoenen mensen, heb je toch zelf de touwtjes in handen en bespaar je duizenden euro’s aan makelaars kosten.

Huis360.nl
27 maart 2020

Ook interessant om te lezen:

Uitstekend beoordeeld door verkopers op
PRIJZEN

Je huis verkopen met Huis360.nl kan al vanaf €360 (incl. BTW)

Meer over prijzen

Wil je direct de waarde van je huis weten?

Bekijk in enkele stappen de geschatte waarde van jouw huis. Vul hieronder je postcode in en bereken de geschatte waarde.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.