HOE WERKT HET

Optimaal resultaat, weinig kosten

Met de unieke werkwijze van Huis360.nl kan iedereen succesvol zelf zijn huis verkopen zonder courtage.

Hoe het werkt

Wij helpen je van begin tot eind met de verkoop van jouw huis. Jij doet het leuke deel van de verkoop, wij doen de rest! Van het plaatsen van de woning op de woningsite's, tot aan het opstellen van de koopakte.

1. Bied je woning aan

Wij maken professionele foto's en plattegronden en plaatsen je woning uitgebreid op Funda.

2. Begeleid de
bezichtigingen

Je ontvangt aanvragen voor een bezichtigingen op je mail zodat je direct een afspraak kunt maken.

3. Start de onderhandelingen

Wij voeren de onderhandelingen zodat je beste prijs krijgt voor je woning.

4. Wij regelen de juridisch afhandeling

Wij stellen de koopakte op en zorgen ervoor dat deze bij de notaris komt. Jouw huis is nu verkocht!

Stappenplan zelf je huis verkopen

We wisten dat er een goedkopere manier moest zijn om je huis te verkopen. Bij Huis360.nl is het mogelijk om je huis te verkopen voor een vast laag tarief. Je betaalt bij ons geen kosten bij de verkoop of percentage van de verkoopprijs achteraf. Dit is mogelijk omdat je bij ons zelf de bezichtigingen doet. Hierdoor heb je meer grip op het verkoopproces en bespaar je duizenden euro's aan makelaarskosten.

1. Bied je woning aan

Om te starten kies je een pakket dat het beste aansluit bij jouw wensen. Na de aanmelding krijg je van ons een e-mail met informatie over de formulieren die nodig zijn voor de verkoop van je huis en nemen we contact met je op voor het plannen van een persoonlijke kennismaking en woningopname. Na de woningopname ontvang je van ons een waarde indicatie door middel van een uitgebreid waarderapport.

Als we alle benodigde documenten, foto’s, woninggegevens en de verkooptekst hebben ontvangen, gaan wij de woning online zetten. Om zoveel mogelijk woningzoekers te bereiken, plaatsen we je woning op verschillende woningsites. Wij plaatsen je woning in ieder geval op Funda en Pararius en op onze eigen website, Huis360.nl.

2. Begeleid de bezichtigingen

Zodra je woning online staat en er een bezichtigingsaanvraag binnenkomt, geven we deze direct aan je door, zodat je zelf een afspraak kunt maken met geïnteresseerde. Overdag, ’s avonds, in het weekend. Wanneer het jou uitkomt!

Op het afgesproken moment komen de potentiële kopers langs voor de bezichtiging van je woning. Je kunt ze op je eigen tempo rustig te woord staan en rondleiden door jouw woning. Als bewoner kun je direct alle vragen over de woning beantwoorden. Jij kunt namelijk precies vertellen waarom jij er zo prettig hebt gewoond. Dat wordt vaak als zeer prettig ervaren door potentiële kopers.

3. Start de onderhandelingen

Zodra mensen een bod uitbrengen, start het onderhandelingsproces. Wij voeren de onderhandelingen in overleg met de verkoper. zo sta je er nooit helemaal alleen voor. Wij sturen het bod dezelfde dag nog door zodat je vervolgstappen kunt ondernemen. Je kunt het bod: afwijzen, accepteren óf een tegenbod doen. Natuurlijk hoef je hier niet meteen op te reageren, maar mag je hier gerust even over nadenken.

4. Wij regelen de juridische afhandeling

Zodra er overeenstemming is over de prijs, opleverdatum en de aanvullende voorwaarden, stellen wij de koopovereenkomst op. Wel zo makkelijk. Wanneer deze is ondertekend, kun je een feestje vieren. Jouw huis is verkocht!

Wij zorgen er natuurlijk voor dat de notaris alle documenten ontvangt die nodig zijn voor de overdracht van de woning. De benodigde documenten voor de notaris zijn de getekende koopakte, een kopie van het eigendomsbewijs en een kopie ID van de verkoper(s).

Uitstekend beoordeeld door verkopers op
PRIJZEN

Je huis verkopen met Huis360.nl kan al vanaf €360 (incl. BTW)

Meer over prijzen

Wil je direct de waarde van je huis weten?

Bekijk in enkele stappen de geschatte waarde van jouw huis. Vul hieronder je postcode in en bereken de geschatte waarde.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.