Over Huis360.nl

Funda-logoJaap-logoPararius-logo

Hoe het begon...

Drijvende kracht achter Huis360.nl is Kjell Cremers. Ik ben in 2019 gestart met Huis360 als medialeverancier voor de makelaardij met de focus op 360 graden fotografie. Vandaar ook de naam Huis360.  

Door de vele contacten die ik daardoor had met makelaars, kreeg ik inzicht in de hoge tarieven die makelaars vragen voor hun diensten. 

Dit moet ook anders kunnen, Ik wist dat er een goedkopere manier moest zijn om je huis te verkopen. Zo is het idee ontstaan om mensen te helpen met de verkoop van hun woning voor een vaste lage prijs.  

In de huidige markt verkopen de meeste huizen zichzelf. We zien dat huizen vaak al binnen één maand verkocht zijn! Waarom zou je dan nog een dure makelaar inschakelen?

Changing the industry

In tegenstelling tot dure traditionele makelaars betaal je bij ons geen kosten bij de verkoop of percentage van de verkoopprijs achteraf, maar eenmalig een vast laag tarief. Dit is mogelijk omdat je bij ons zelf de bezichtigingen doet. Hierdoor heb je meer grip op het verkoopproces en bespaar je duizenden euro's aan makelaarskosten.

Waarom zijn wij goedkoper dan andere internetmakelaars?

De echte vraag is: ‘Waarom zijn andere makelaars zo duur’? De missie van Huis360.nl is dat we de beste ervaring willen bieden voor het verkopen van een woning tegen een prijs waarvan we persoonlijk denken, daar willen we ons huis ook voor verkopen! Daarnaast handhaven we lage kosten, wat zich vertaalt in lage prijzen. Net als Ryanair ooit!

En de addertjes onder het gras?

Die zijn er niet!!!

Geen kleine lettertjes, geen addertjes onder het gras maar what you see is what you get. Eerlijk, transparant en betaalbaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Gratis informatiepakketBekijk pakketten