OVER

Over ons

Verkoop je woning makkelijk en snel met Huis360.nl!

Hoe het begon...

Drijvende kracht achter Huis360.nl is Kjell Cremers. Ik ben in 2019 gestart met Huis360 als medialeverancier voor de makelaardij met de focus op 360 graden fotografie. Vandaar ook de naam Huis360.  

Door de vele contacten die ik daardoor had met makelaars, kreeg ik inzicht in de hoge tarieven die makelaars vragen voor hun diensten. 

Dit moet ook anders kunnen. Ik wist dat er een goedkopere manier moest zijn om je huis te verkopen. Zo is het idee ontstaan om mensen te helpen met de verkoop van hun woning voor een vaste lage prijs.  

In de huidige markt verkopen de meeste huizen zichzelf. We zien dat huizen vaak al binnen één maand verkocht zijn! Waarom zou je dan nog een dure makelaar inschakelen?

Changing the industry

In tegenstelling tot dure traditionele makelaars betaal je bij ons geen kosten bij de verkoop of percentage van de verkoopprijs achteraf, maar eenmalig een vast laag tarief. Dit is mogelijk omdat je bij ons zelf de bezichtigingen doet. Hierdoor heb je meer grip op het verkoopproces en bespaar je duizenden euro's aan makelaarskosten.

Veelgestelde vragen

Zijn jullie aangesloten bij NVM?

We hebben er bewust voor gekozen om ons niet aan te sluiten bij de NVM. Wij houden van vrijheid in hoe wij marketing voeren en vrijheid in ondernemerschap, deze worden bij de NVM beperkt.

Funda heeft ruim 40 miljoen bezoekers per maand en is eigendom van de NVM, hetgeen in het verleden zorgde voor het voortrekken van NVM-makelaars.

De kartelwaakhond Nationale Mededingingsautoriteit heeft deze oneerlijke concurrentie aangepakt en in oktober 2015 heeft een uitspraak van een rechter een einde gemaakt aan het bevoordelen van NVM-leden. Uw woning wordt door ons dus prominent en bovenaan getoond op Funda.

Waarom zijn de prijzen zoveel lager dan bij een traditionele makelaar?

Huis360.nl heeft slechts één kantoor dat alle vragen afhandelt en waaruit alles wordt geregeld. Wij vermijden forse huurcontracten en de kosten voor een winkel. Dus geen commissie, lage overheadkosten en een hoge servicekwaliteit.

In welke delen van Nederland is Huis360.nl actief?

Huis360.nl is actief door heel Nederland. Informeer vandaag nog om erachter te komen of we actief zijn in jouw regio.

Waarom is Huis360.nl goedkoper dan andere internetmakelaars?

De echte vraag is; ‘Waarom zijn andere makelaars zo duur’? De missie van Huis360.nl is dat we de beste ervaring willen bieden voor het verkopen van een woning tegen een prijs waarvan we persoonlijk denken, daar willen we ons huis ook voor verkopen! Daarnaast handhaven we lage kosten, wat zich vertaalt in lage prijzen.

Hoe effectief is de online verkoop van je woning?

Meer dan 95% van de kopers vindt woningen online via Funda, Pararius en de andere top woningsites waar we de woningen op plaatsen!

En de addertjes onder het gras?

Die zijn er niet!

Geen kleine lettertjes, geen addertjes onder het gras maar what you see is what you get. Eerlijk, transparant en betaalbaar.

Uitstekend beoordeeld door verkopers op
PRIJZEN

Je huis verkopen met Huis360.nl kan al vanaf €360 (incl. BTW)

Meer over prijzen

Wil je direct de waarde van je huis weten?

Bekijk in enkele stappen de geschatte waarde van jouw huis. Vul hieronder je postcode in en bereken de geschatte waarde.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.